Зустріч з Тамарою Севернюк

Художня література – один із видів мистецтва. Вона відображає дійсність засобами слова. Ми, українці, як і кожен народ, маємо рідну, українську літературу. Край, де народились і нині проживаємо, – Буковина, а багата образна література - це література рідного краю . Саме наші митці зробили вагомий внесок у розвиток та становлення української літератури.

У рамках тижня літератури рідного краю, який проходив у Чернівецькій ЗОШ №16, 23 листопада 2016 року вчителем української мови і літератури Лакустою Н.О. та бібліотекарем Кваснецькою І. І. проведено зустріч з буковинською поетесою Тамарою Севернюк. Темою заходу стало життєве кредо письменниці "Не маєш права жити задаремно, і не лишити світла по собі...". Радо зустріли поетесу адміністрація школи, вчителі та школярі.
/Files/images/predmetn_tijn/tijden_lteraturi_rdnogo_krayu/CIMG4220.JPG
/Files/images/predmetn_tijn/tijden_lteraturi_rdnogo_krayu/CIMG4243.JPG

Учні разом з гостею перегорнули сторінки дитинства, юності, зрілості ,а в цілому життя, яке поетеса присвятила своїй рідній землі, своїй Україні. Трепетно і тепло пройшла зустріч з Тамарою Артемівною. Школярі були у захваті від спілкування з Королевою Слова. Поезією та акапельним виконанням пісень (на власні вірші) вона доторкнулася до кожного дитячого серця. На згадку про себе Тамара Севернюк подарувала всім присутнім збірки з автографами та побажаннями здоров'я, щастя, добра, миру на нашій землі.
/Files/images/predmetn_tijn/tijden_lteraturi_rdnogo_krayu/CIMG4233.JPG

/Files/images/predmetn_tijn/CIMG4240.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.