Тиждень безпеки дорожнього руху в Чернівецької ЗОШ №16

З метою профілактики травматизму серед дітей та підлітків, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил поведінки пішоходів, привернення уваги громадськості до проблем гарантування безпеки руху неповнолітніх, актуалізації знань школярів з правил дорожнього руху, попередження дорожньо-транспортного травматизму з 14.11.2016 по 18.11.2016 року у Чернівецькій загальноосвітні школі І-ІІІ ступенів №16 відбулися заходи у рамках тижня безпеки дорожнього руху.
Протягом тижня у 1-11 класах проводились бесіди, класні години, вікторини на кращого знавця правил дорожнього руху, конкурси, заочні подорожі, рольові та сюжетні ігри, інсценізаціїÂ відповідної тематики. Вчитель образотворчого мистецтва Микитюк Н.М. організувала шкільний конкурс дитячих малюнків «Я-учасник дорожнього руху».
/Files/images/predmetn_tijn/tijden_bezpeki_dorojnogo_ruhu/18.11.2016-6.jpg
/Files/images/predmetn_tijn/tijden_bezpeki_dorojnogo_ruhu/18.11.2012-7.jpg
Вихователі ГПД Григорчук І.Д. та Золіна І.А. підготували відкрите тематичне заняття «Правила дорожні знай, про безпеку пам’ятай!». У кожному класному куточку безпеки було розміщено пам’ятки, інформаційні плакати з питань правил користування громадським транспортом та поведінки у ньому; попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.
/Files/images/predmetn_tijn/tijden_bezpeki_dorojnogo_ruhu/18.11.2016-4.jpg
/Files/images/predmetn_tijn/tijden_bezpeki_dorojnogo_ruhu/18.11.2016-3.jpg
Також в рамках даного заходу було організовано зустріч учнів початкової школи з працівником відділу патрульної поліції ГУНП в Чернівецькій області Пастухом І.В., на якій вони дізналися багато цікавої інформації щодо статистики дорожньо-транспортних пригод, в тому числі, і в нашому місті, правил безпеки на дорогах та значення дорожніх знаків.
/Files/images/predmetn_tijn/tijden_bezpeki_dorojnogo_ruhu/18.11.2016-1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 465

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.