Флешмоб під гаслом «Читаймо разом».

Ми вступаємо в епоху, коли книжка залишиться лише з тими, хто її любить. Мільйони будуть продовжувати читати книжки, а десятки мільйонів, можливо, не розгорнуть їх ніколи...

Адже сьогоднішнє читання – то не лише друковані видання, а й екрани комп’ютерів. Читання стало переважно діловим і виконує інформаційну функцію. Знизився інтерес до художньої літератури, що спричиняє недостатність морального й естетичного розвитку людини.

/Files/images/bbloteka/_MG_5454.JPG

25 квітня в мікрорайоні «Калічанки» був проведений флешмоб під гаслом «Читаймо разом». З метою заохотити до читання та відвідування бібліотеки не тільки учнів школи, а й жителів нашого мікрорайону. Приємно було дізнаватися, що не зважаючи на швидкий розвиток комп’ютерних технологій, все ж таки молоде і старше покоління полюбляють читати книги. Надають перевагу пригодницьким, історичним, науковим жанрам. Малеча із залюбки розглядала дитячі книги, а учасники флешмобу із задоволенням читали діткам цікаві віршики та казочки.

/Files/images/bbloteka/_MG_5444.JPG

Наші активні читачі бібліотеки мікрорайону Філії №6 дуже полюбляють робити поробки із журналів, саме тому була оформлена виставка «Мій улюблений герой», де наші найменші читачі мали можливість познайомитися із героями казок.

Прикро але були і такі читачі, яким книга вже стала байдужа, але все ж таки, ми мали можливість зарекомендувати кілька книг для домашнього читання.

Активну діяльність провели учасники флешмобу, читачі спробували себе у ролі майбутніх журналістів, проводили опитування, цікавилися , які книги полюбляють читати мешканці, чи взагалі ходять до бібліотеки і саме найголовніше, чи проводиться у їхніх сім’ях домашнє читання. На всі запитання , звичайно були і різні відповіді, та всі ми будемо сподіватися , що все ж таки книга не втратить своєї цінності!

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi

  • залупа

    2015-09-04 18:55:22

    бля школа хуйня, мамку дириктора їбав, валера ти сосав у мене хуй...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.